no jak 300 to napewno sie nie opłaca:)dlatego zanim kupie to chce sie zorientować...na allegro znalazłem po 100 zeta ale jedna jest do kitu bo pozżerana a druga wyglada obiecująco...
a jak wygląda dach?? zapewne też dostał, szyba przeżyła bo zazwyczaj nie chce przeżyć.
i Szumal ma racje, zapinki dobra sprawa też musze sobie sprawić, tylko nie takie naklejane
dach ma tylko jedno(!)malutkie wgniecenie bez żadnych odprysków lakieru ani nic...jechałem w sumie 80km/godzine...ale aż zaczepy maski się odkształciły i teraz nie chce mi sie maska zamykać...chyba muszę je z młotkiem zapoznać;)
Ładne kobiety sprawiają że kupujemy piwo, brzydkie że je pijemy:)))
heh ja miałem farta. Koło 70 km/h przy otwarciu. Dach nietknięty. tylko szyba i maska. Ale bez spinek to ani rusz teraz
A maski nie ma sensu robić. lepiej drugiej poszukaj
Ja miałem w innym aucie robioną maskę, a była w o wiele gorszym stanie niż ta, i nic a nic jej nie ruszało. Kwestia tylko dobrego zrobienia. Ale nie lepiej kupić od razu teraz z laminatu?
no chyba nie mam innego wyjscia i wezme z laminatu...ale nie na reke mi teraz bo musze jeszcze przegląd zrobic i w ciagu 3 miechów oc wykupić bo narazie bede nowe umowy podpisywal z typem od którego go wziąłem...no i musze się na prawko znów zapisać bo ostatnio mi nie poszło;)
[ Dodano: Wto Gru 26, 2006 10:25 pm ] a kiedy macie teraz tego spota??