, jedno pytanie mam. Do czego służy śrubka która jest od strony filtra przy PGM na śrubokręt płaski...
[ Dodano: Pon Gru 18, 2006 12:37 pm ]
chciałem dodać że jeżdze do 4tys max !! na nierozgrzanym do 3tys a na ogólnie to 100-120km/h
, jedno pytanie mam. Do czego służy śrubka która jest od strony filtra przy PGM na śrubokręt płaski...

możesz więcej o tym ?? niewiem czy o to chodzi bo teżmnie ciekawi regulacja na tym PGM po lewej stronie na płaski śrubokręt, samochod lepiej sie wkręca nak odkręciłem ale zaczęły obroty skakać wiec dałem tak na styk że jest dużo odkręcone a nie skacze, to chyba od powietrza co nie ?? bo słysze zasysanie jakieś w filtrzemike napisał(a):potencjometr nad kompem do regulacji mieszanki

pozatym on sie na tych nazwach nie zna... prowadzi jednoosobowy warsztat i nie zna sie na słownictwie itd. on ma swoje teorie itd. Takie kolejne pytanko... a raczej prośba. Mógłby mi ktoś powiedzieć ile od przykręconej śrubki obrotów ją odkręcić aby chodził jak trzeba ?? chodzi dobrze ale moge tego nie odczówać
prowadzi warsztat od 26Lat i jest lakiernikiem, elektrykiem itd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości