części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
nic nie chce osiagnac chce tylko podłączyc interfejs a potrzebuje do tego złącze diagnostyczne obd i jest to złącze o nie wiązka wiec jesli ktoś chce mi pomoc i powie gdzie sie znajduje bede wdzieczny.......proszę konkretnie o miejsce gdzie sie znajduje jesli jest(powinno być)i czy moze ktos wie ilo pinowe jest?
Tak tylko czemu za kazdym razem temat upada i jest po sprawie. A ja naprawde bym kupil taki bajer chociazby tylko fo monitorowania pracy silnika. Ktos mial cos zrobic ogarnac i zawsze dupa
Wiem wiem jak to bylo i jak to bywa.
Czasu mam jak na lekarstwo a myslalem tez, ze inni pojda juz dalsza droga, bo wszystko jak na dloni.
U mnie sprawa stanela na tych nieszczesnych maxach bo to nie taki tani interes jak mowili tu niektorzy.
Nie mam mozliwosci kupienia pojedynczej sztuki za np 50zl tylko od razu musze 18szt za np 40zl.
Poczekam az ktos mi sprzeda pojedynke Pozdro CeeRiXowo
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
dobra, w tygodniu zrobię próby takiego interfejsu, jak będzie toto działać jako tako to będzie potem można zamawiać takie urządzonka...
Chętni - WSTĘPNIE - mogą się zapisywać na zakup, abym mógł ocenić zainteresowanie i początkową ilość złącz. Orientacyjny koszt 49-59 zł sztuka, zależnie m-in od ilości chętnych.
a jak to jest z 3generacja chyba obd1 tak? jesli mozesz takie zrobic to ja tez ZAMAWIAM sztuke i napewn oznajda sie inni uzytkownicy SOlki co chetnie wezma
cienias, a schematow nie ogladales???
Otwierasz komputerek i tam znajdujesz te 4 piny, do ktorych sie mozesz podpiac, jak masz czym Nie wiem czy ci sie nie chce czy nie umiesz czytac i szukac...
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
będzie to zrobione tak, że będzie złącze do kompa na płytce, z drugiej storny płytki złącze, takie powiedzmy "nasze" do tego kabel ok 2 metry, z jednej strony "nasza wtyczka", z drugiej kabelki do wlutowania w komputer, wg rysunku /opisu. Będzie można tą wtyczke schować np. w schowku i podłaczać w razie potrzeby lub dorobić sobie własne gniazdo diagnostyczne przykręcone gdzieś do czegoś w aucie...
Trzeba będzie przylutować trzy kabelki do płyty komputera ODB(x). Sądzę że koło środy / czwartku powinny być znane wyniki pierwszych prób.