Jeśli założę do mojej Hanki soczewki do szklanych kloszy a mam lampy dzielone to czy coś złego niestanie się z tymi kloszami? Bo słyszałem że jak się włoży złą zarówke to się może szkło tak jakby zadymić...
a jak najlepiej wypolerowac szklo od srodka z tych karbow?
znajomy w poldku robil to szlifierka katowa i pozniej pasta scierna polerowal ,ale to 3 dni roboty i nie za zdrowe te opilki szkla latajace w okolo!!!
plasko oczkowe 32 w kontakcie z szyba calibry powoduje zamieszanie!
z tego co wiem to na allegro gosc poleruje, bo odemnie z miasta chlopaki oddawali, jaka cena nie pamietam ale wyglada to fajnie, no tylko ze samych rogow nie idzie wypolerowac
ten CEROX to może i dobry, ale do spolerowania karbów na reflektorze to już chyba nie na da się
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
no wlasnie ale jak bym juz spolerowal szlifierka te karby?i tym ceroxem wtedy,bo pasta polerska to troche wolno idzie no chcialbym miec a niecierpliwy jestem
plasko oczkowe 32 w kontakcie z szyba calibry powoduje zamieszanie!