Normalnie MASAKRA
To się nazywa "lekko" poszerzyć auto - pewnie z 20cm na strone.
Piękna robota, wygląda świetnie - chińczycy zrobią wszystko :mrgreen: :mrgreen:
Mi sie nawet to widzi,ale wolałbym prawdziwe Ferrari albo prawdziwego NSXa.
Moja znajoma ma przerobionego Camaro na Ferrari Testarosse i naprawde rowi ogromne wrazenie.Szerokość jego to tak jak połtora ceerki,poprostu kolos,ale mi sie podoba.
ja mam caly kit ferrari f355 do zalozenia na pontiaca fiero. mialem projekt zrobienia repliki ale fiero zakonczylo żywot technicznie i zostal mi sam zestaw do przerobki.
moze ktos chcialby kupic? :mrgreen:
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
leeee nie, robota spaprana
ale jakbym mial pontiaca, to na przerobke na ferrari dalbym, bo tam chociaz widac, ze to ferrari, a tu nie! no i wiara jakby sie patrzyla, jakbym przejezdzal przez miasto, oczywiscie jakbym kupil pontiaca to nikt by go nie mogl widziec, dopiero po przerobce bym wyjechal hehe
ja jak moze w przyszłości bede miał duzo kasy to sobie kupie 5 ceerek i dwie z nich przerobie na styl lamborghini i ferrari ale oczywiscie delikatniej- jakieś akcenty. Bez takiego przegiecia jak to. Oczywiśce robota zrobiona zajebiscie ale tez bym pozostal przy NSX. Aha rezszta z tych 5 ceerek to trzecia przygotowana na 1/4, czwarta rajdowka z klatka na polne drogi a z piątą coś wymysle. dzis kumulacja w totku wiec sobie mozna pomarzyć.
Japonia- kraj kwitnącej wiśni; Polska- kraj kwitnącej lipy ...