W poprzednim temacie to pisalem ale nie wiedzalem o istnieniu tego. Wiec, moze niech kazdy pisze na pw do malcolma ile chce koszulek, z ktorym genem i malcolm zrobi ladna liste?? dobrze gadam??
Malcolm Feth, jakie będą rozmiary ?? bo nie wiem czy dla dziewczyny brać!! a na taką koszulke ktoś by się pisał ?? fajnie by to wyglądało ale też nie wiadomo jaka cena by była bo napewno nie 25żł
No to wychodze z nastepna propozycja moze szczelic identyczny project na bialej i na czarnej. No i bylby to problem ze gdyby chcial ktos z ksywka to doplacic i miec z ksywka??
Jak by byly w 2 kolorkach to ja sie pisze an 2x czarna z ksywka i raz biala z ksywka ;P
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic
Nie mąćcie w głowie Malcolmowi, bo nic z tego nie wyjdzie. Cieszmy się, że w ogóle ma jakiś pomysł, a nie wymyślajmy jakieś pierdoły 3 geny na nadruku to pomysł świetny, wszak CRX to nie tylko Cyber, jak uważa 3/4 użytkowników tego forum . Czekamy!
pst pst pst
Przeczytanie tego idiotycznego podpisu zajmie tyle samo co kliknięcie w Pajacyka
nicki - ODPADAJA.. sorki ale naprawde nie mam czasu na zbieranie oplat, czekania lata, potem wozenie, segregowanie, wysylanie....
koszulki beda:
- jeden kolor (na 90% czarne)
- uniwerslany nadruk (bialy i moze z dodatkiego czerwonego z wszystkimi 3ema generacjami)
- mysle nad koszulkami dla niewiast, takimi obcislymi, fajnymi - ale cena napewno bedzie wieksza...