Więc ugadałem się z crxmenem tak że jak gość z Bydgoszczy który miał być w niedzielę nie dojedzie to ją biorę i było niby ok. Ale jak zadzwoniłem w niedzielę rano żeby sie przypomnieć to okazało się że auto już poszło ! i nie za 8 koła tylko za wile więcej ( za ile dokładnie to mi nie powiedziano). Więc byłem mocno zdziwiony że najpierw auto jest za 9 później za 8 i w końcu sprzedany zostaje za jeszcze inną cenę.?? Stwerdziłem i nie tylko ja że to zakrawa na naprawdę dziwną sprawę i ciesze się że nie doszło do mojego zakupu tego auta bo też miało dziwnie mały przebieg ale może prawdziwy).

i zapraszał kolejny raz, także ten temat jest dla mnie szokiem ale wszystkie dowody wskazują na to że jest winny
szkoda... bo dla wielu na tym forum był naprawdę dużym autorytetem....
wiec niech to bedzie dla Ciebie taka rada na przyszłość... "Bądź bliski dla bliskich. "

) uważam za conajmniej nieuczciwe. Szczerze mowiac mialem nadzieje ze to nieprawda ale widze chlopaki maja racje. A proceder cofania licznikow to odzdzielny temat ktory wkurwia mnie niemilosiernie bo pozniej nic nie wiadomo i sie czlowiek dziwi ze cos dziala a cos nie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość