Ludzie nie ma co kombinować z nowymi wzorami bo jak każdy dorzuci swoje trzy grosze to tych koszulek przed "gwiazdką" nie zobaczymy. Malcolm włożył w tą sprawę wiele serca i kupe nerwów - a w dzisiejszych czasach ciężko jest znaleźć chwilę na cokolwiek :!: :!:
Malcolm opracował dwa wzory (chwała ci za to :mrgreen: :mrgreen: ) i ankiety dotyczy tych dwóch wzorów, jak nie ma innych już przygotowanych to nie mamy o czym gadać tylko głosować na te co mamy.
Ja jestem osobiście za 2 opcją.
mowisz o nadrukach ???? mam goscia ktory ma zrobic nadruk w jednym kolorze *bialyt badz czarny.. zaleznie od koszulek) i dal w sumie dobra cene - jak na moj gust..
no i mam go tutaj w Gorzowie.. na miejscu
ps. koszulki juz do mnie doszly... teraz czekaja one w kolejce do druku
ja jestem za nr 2 bo jest czytelny i bedzie fajnie sie prezentowal zapewne.
no i bez zmian chlopaki!! niech zostanie wersja Malcolma.
pozdro
a tak wogole to juz sie nie moge doczekac do tej koszulki.... ale jak juz tak dlugo czekalem to juz poczekam.... choc myslalem zeby zrobic sobie samemu.
cupe niezgodze sie z Tobą ale każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ... no i kożystając z okazji że tu pisze to mam pytanko :
Malcolm, kiedy będą koszulki :?: Czy temat nadal tkwi w tym samym punktcie :?:
z gosciem rozmawialem mial mi dac "w piatek albo w poniedzialek ostateczny projekt i rozmiary do akceptacji"
nie dal mi dzisiaj
wiec mam nadzieje ze w poniedzialek mi da...
z tego co pamietam.. mowil ze chcialby sie wyrobic ze wszystkim do srody wieczor...