Pozostaje mi tylko nadzieja ze znajdzie sie bez tych kol, ale kurcze to juz sroda a zadnego tel nie bylo
dalem ogloszenie do gazet przez caly tydzien ma isc, chcialem jeszcze do tv ale na takiej regionalnej tvp3 to o godz 22 zeby puscili to 200zl kosztuje jest to jednorazowo i przez 5sek, wiec wydaje mi sie ze szkoda kasy
W srodku jedyne co to galka od biegow byla skorzana (czarna) z bialym znaczkiem H i pod nim CRX calosc podswietlala sie na czerwono...
byla w bardzo dobrym stanie zupelna serria na alu i chyba dlatego byla dobrym kaskiem dla tych skur*****.

Ja mam tylko Maluszka (CRX to moje marzenie) a i tk przezylam jak mi probowali go ukrasc i zepsuli mi zamek ale to bzdura w porownaniu z Tym co Ty masz
Bede rozgladac sie w Warszawie!! 
masz farta staryKUBA_lodz napisał(a):chopaki i dziewczyny mam juz moja ukochana w domciu![]()
![]()
![]()
![]()
nie powiem ze tak zupelnie za darmo ale z pomoca kolegow nie skonczyla na jakims szrocie!!!!!!!!! Strach byl, ale po malu emocje opadaja... ze strat to tylko zamek i stacyjka tak to wogole nie ruszona, nawet felgi nie porysowane i nie ruszone!! jednym slowem ulaga!!!!! Dzikeuje Wam za wsparcie, rady i zainteresowanie!!!! Nie jestem dlugo na forum ,ale moge Was zapewnic ze po tym jak mnie przyjeliscie to szybko mnie z niego sie nie pozbedziecie!!!!![]()
A solke teraz uzbroje w milion zabezpieczen i oplace AC za podpowiedzia Hetmana. Ktoremu w szczegolnosci chce podziekowac za ogromne zainteresowanie i podpowiedzi! mimo ze jeszcze nie zdazylismy sie dobrze poznac, ale teraz chyba bedzie okazja do spotu i skoku na piffko:D

napisz jak odzyskales autko bo moze jeszcze komus ... tfu tfu... przyda sie taka informacja 

mam nadzieje ze zrozumiecie!! wzieli ja dla czesci i mieli mnie na oku kilka dni, ale ponoc dzien wczesniej mnie zgubili
a jak sobie zalozylem felgi to jechalem (pierwszy raz chyba od kupna) powoli no i namierzyli gdzie sobie zostaje sama. Bo w domu to mam ja w garazu wiec chyba spokoj! generalnie to nie byly lebki i mowili ze jedyne czego nie lubia to alarmu i blokad na pedaly...Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość