Pare malych spraw...
Newsy i różne wiadomości zamieszczane na stronie głównej.

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

Pare malych spraw...

przez Malcolm Feth » 2004-12-07, 23:18

1. Zrobilem juz praktycznie caly deisng strony... od teraz jak coś Wam nie pasuje, gdzieś zobaczycie jakieś niedociągniecią, rozjechaną grafe itd... koniecznie mnie poinformujcie - to poprawie :)

2. Prosze o udzial w glosowaniach - w galerii jak i w dziale download.
Skoro juz oglądacie te fotki, to chyba warto sie wysilic i kliknac czasami.
To samo tyczy sie dzialu download.. skoro juz sciagacie sobie te filmiki itd.. to je oceńcie.. przynajmniej się będzie coś dziać w tym temacie i będzie jakiś ruch :)

3. Prosze o pouzupełnianie dzialu WASZE CRXY - Ci co mają tam swoje maszyny, niech podeślą nowy opius (jeśli się coś zmieniło), niech podeślą nowe fotki... może znajdą się ludziska którzy chca mieć swoje CRXy w tamtym dziale - to prosze mnie poinformować o tym fakcie, a utworze katalog :)

4. Wstępnie wiadomo że dnia 22-24 kwietnia odbędzie się ogólnokrajowy Zlot CRXów "u mnie". Zapraszam wszystkich - ostatecznie :)
Narazie ustalam szczegóły naszego zamieszkania na czas zlotu, ostateczną cene i warunki... jak będzie coś wiadomo więcej (na 100%) to będę informować :) Narazie tylko tak zaznaczam... żeby zarezerwować sobie wolne ;)

..to chyba na tyle.. póki co :)

Kaspol
Forumowicz

Samochód: crx ee8

przez Kaspol » 2004-12-07, 23:21

oki.szkoda ze ten zlot w czasie matur:(tak chcialem byc!!!

Davids
Forumowicz

przez Davids » 2004-12-08, 01:15

Szkoda ze nie bede mial ceerki jeszcze zalezalo mi na tym zlocie i szczeze moowiac to myslalem ze bedzie duzo puzniej No coz moze zaBapie sie na jakis wiekszy zlocik nastepnym razem
:!: POZDRO :!:
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2004-12-08, 09:48

a ja, tak jak CI juz malcolm mowilem, bede na tym zjezdzie na99% :)
:wink:
najgorsze jest to czekanie... :?

fazer
Forumowicz

przez fazer » 2004-12-08, 16:02

ja tez sie pisze:)
Honda Turbo :) na zyczenie

NyGaS gaRaz

kejkej
Forumowicz

Re: Pare malych spraw...

przez kejkej » 2004-12-09, 15:16

Malcolm Feth napisał(a):Prosze o udzial w glosowaniach - w galerii jak i w dziale download.
Skoro juz oglądacie te fotki, to chyba warto sie wysilic i kliknac czasami.
To samo tyczy sie dzialu download.. skoro juz sciagacie sobie te filmiki itd.. to je oceńcie.. przynajmniej się będzie coś dziać w tym temacie i będzie jakiś ruch :)

A beda jakies nagrody :lol: Jesli chodzi o sciaganie filmikow to strasznie mnie wkurza ze zamiast sie sciagac otwieraja sie w media player (pobieranie buforowanie itp) dlatego ich nie ogladam :| Nie da sie czegos z tym zrobic :roll:
Malcolm Feth napisał(a):Prosze o pouzupełnianie dzialu WASZE CRXY - Ci co mają tam swoje maszyny, niech podeślą nowy opius (jeśli się coś zmieniło), niech podeślą nowe fotki... może znajdą się ludziska którzy chca mieć swoje CRXy w tamtym dziale - to prosze mnie poinformować o tym fakcie, a utworze katalog :)

Zadam glupie pytanie, gdzie sie dodaje opis samochodu :roll: Nowych fotek tez niebawem troche podesle :wink: