).
)
. Nie mogąc się powstrzymać przykleiłem zmodzoną obudowę na taśmę izolacyjną, aby zobaczyć jak to wygląda i mnie się bardzo podoba :radocha:

Minus ... hmm nie jestem jakims audiofilem itp, ale jak podłączyłem te głosniki (1 stronę) u kolegi w megane (tam są seryjnie 16 cm) to szczerze mówiąc nie widzę żadnej różnicy jak grają one, a jak seryjne 13 letnie papierowe + tweeterek za 4 zł :zdegustowany: Fakt faktem, że nie ma wygłuszonych drzwi i podłączaliśmy pod samo radio ... ale niesmak jest :/

Zestaw głośnikowy zdecydowanie polecony przeze mnie za ta kasę jest bezkonkurencyjny i nikt nie powinien mieć wątpliwości
Tak jak kolega wyżej napisał grają naprawdę dobrze i niekoniecznie pod wzmacniaczem bo pod samym radiem robią szał i to ich główna zaleta gdyż mają bardzo dobrą skuteczność
A jak rybce wpadła woda z mydłem do ucha i nie słyszy róznicy porównując do gówna zwanego "filtrem do kawy" no to ja nic nie poradzę
Bez urazy rybciu 

Za to udało mi się ustrzelić coś czym jarałem się mając 16 lat, gdy dopiero co wchodziło na rynek ... a mianowicie aktywną tubę firmy Pioneer.
Kupiona w stanie nieco dojechanym, ale polakieruję obudowę na nowo, dam nowe naklejki i będzie git ! Z fajnych bajerów ma podswietlenie środka neonem, ale w taki sposób, że neon jest z boku, a membrana pokryta jest fluroestencyjną farbą i wygląda jak by ona się świeciła. Podłączałem na razie w domu poprzez prostownik i jakoś puka, niestety nie da się zrobić głośniej, bo brakuje pradu i wzmak się wyłącza.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość