co prawda myślę o jakimś kompresorze zeby jeszcze więcej kucyków na stukać, ale to dalekie plany. Fakt -preluda bardzo wygodna, ale tylko dla dwóch osób- siedzenie z tyłu to istna mordęga. Jestem studentem i dlatego postawiłem na malutki mobilny samochód jakim jest solka, a pozbyłem się preludy- samochód stał się wrakiem i było w nim do zrobienia praktycznie wszystko-począwszy od silnika, skrzyni, sprzęgła po całą blacharkę, ponieważ jakiś magik przede mną zawalił całe auto szpachlą - na kilka cm dosłownie. Suma kosztów jakie musiałbym ponieść za naprawy kilkuktrotnie przewyższyłaby wartość tego auta

solh22a napisał(a):Jeżeli na dniach pogoda dopisze i będę miał trochę czasu na robienie zdjęć to wkrótce pojawi się temat
,dj-napster napisał(a):solh22a napisał(a):Jeżeli na dniach pogoda dopisze i będę miał trochę czasu na robienie zdjęć to wkrótce pojawi się temat
to może transparent wywieś jeszcze że założysz niedługo temat,
a H22 jest tam powieszone na wszystkich czterech poduszkach? przednia jest? bo w ED/EE chyba sie nie da przedniej zamontować przy swapie na H
Silnik siedzi na 3 poduszkach. Dzisiaj piękna pogoda, to ogarnę foto solki
Powiem Ci, że jak tylko wsiadłem do niej i zacząłem ją piłować to miałem banana na twarzy. Silniki- seria H- w dodatku 200 konna wersja A.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości