Idealista 
tak więc nie wiadomo, kiedy coś się konkretniej ruszy do przodu, gdyż dalej nie mam naklejek. Pomalowałem za to ostatnią część - przednią lampkę. Oryginalnie była srebrna, ale bez ziarna/efektu, a jako, że zostało mi nieco bazy Renault 632, no to w taki kolor ją zrobiłem
Wygląda fajnie, zresztą widzicie na fotach.

Do tego nowe dętki i opony. Z tyłu zmieniona zębatka na większą oraz nowe rolki w torpedzie.
Znaczek też już siedzi, ale nie mam zdjęć. Wszystkie miski przepolerowane - były w dobrym stanie i nie trzeba było ich chromować.

lubię takie projekty nawet jeśli chodzi o rower 
Ryba88 napisał(a):koszt 230 zł, za to co widać na foci

No ale jak zwykle wyszło 1001 jakiś dziwnych rzeczy np. łańcuch 114 ogniw był za krótki, brakło odpowiednich "ładnych" śrub i póki co tylko tyle udało się zrobić ...
). Miała być jeszcze skórzana torba na narzędzia w kształcie "serka", ale niestety nie ma do niej pasków mocujących ze sprzączkami, a wszystkie warsztaty szewskie i jeden rymarski jaki mam pod ręką olewają sprawę, bo nikt już nie robi rzeczy z tak grubej skóry (2 mm), może uda się coś znaleźć w innym mieście lub na allegro.
Ale jeździ się zaskakująco łatwo i lekko - dużo lżej niż na moim normalnym rowerze górskim, aż jestem zdziwiony 
Ryba88 napisał(a):Ale jeździ się zaskakująco łatwo i lekko - dużo lżej niż na moim normalnym rowerze górskim, aż jestem zdziwiony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość