Nie wyszło niestety w wakacje z maskami z kilku powodów ale zmieniłem osobę z która robi dla mnie elementy i :
-Koszt jednej maski nie zależnie od ilości osób 1200zł
-Nie biorę żadnych zaliczek tylko maskę wysyłam po zrobieniu od razu
-Potrzebuje czyjaś maskę na wzór osoba dająca maskę dostanie maskę po kosztach
-Co daj jakości może wypowie się kolega RychuRych bo kupował do swojego ED9 ode mnie maskę
Dostane maskę to za 2 tyg bezie gotowa pierwsza sztuka
Podaj dokładnie z czego to robisz i jak wygląda żeby później nie było znowu fali negatywów i pretensji - maska z laminatu pokryta warstwą włókna węglowego czy cała klejona z węgla? Uchwyt do zamka wtopiony? Gwinty na zawiasy wtopione? Od spodu użebrowanie jak w seryjnej masce czy gładka?
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
1. sebas - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem 2. SKrK - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem bez otworów na spryskiwacze
1. bin - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem bez otworów na spryskiwacze
2. sebas - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem
3. SKrK - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem bez otworów na spryskiwacze
1. bin - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem bez otworów na spryskiwacze
2. sebas - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem bez otworów na spryskiwacze
3. SKrK - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem bez otworów na spryskiwacze
2. sebas - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem bez otworów na spryskiwacze
4. Rasta - carbon z wtopionym uchwytem zamka oraz gwintami do śrub od zawiasów i użebrowaniem bez otworów na spryskiwacze