Dziwne. Kombinowałem podczas jazdy jak koń pod górę aby zahaczyć pedałem o dywanik, nogami go popchnąć pod pedał i nic, a stoperów nie mam... Jak daleko do przodu macie położone dywaniki?
Sprawdziłem chyba wszystkie możliwe położenia - Nie zahacza. Czy pedał sprzęgła nie ma regulacji odbojnika?
Już znalazłem rozwiązanie, z jakiegoś powodu ubzdurało mi się że dywanik powinien być na maxa podciągniety pod siedzenie... bo w drugim samochodzie mi się tak lepiej jeździ, przesunąłem do przodu i jest super!
witam ponownie chcialbym sie zorientowac ile osob bylo by chetnych na dywaniki takie jak do tej pory robilismy i ile osob na czerwone. zdjecie ponizej. Jednak nie jest to taki sam material jak wczesniejszych. Jest to poliamid nie jest przeznaczona do samochodu i sam nie wiem jak będzie się zachowywać w aucie. Wykładzina jest na pewno jaśniejsza niż oryginalna, która jest wg mnie bardziej bordowa niż czerwona.
Cena pewnie by wzrosla o jakies 10zł.
do wykonania czerwonych naszywek potrzeba nam kilku ludzi bo dla jednej osoby czy tez 3 nie do konca to sie oplaca.