Zbieram chętnych na błotniki z laminatu
Firma która się tym zajmie to AutoR - znana w środowisku firma istniejąca 9 lat na rynku ciesząca się dużą popularnością i zaufaniem.
Nie będą to więc błotniki wykonywane gdzieś w stodole przez niedoświadczonych chłopaczków. Produkt będzie w pełni profesjonalny jak każdy element laminatowy wychodzący z tej firmy - wystarczy się zapytać kogoś kto ma produkt autoR'a. Sam brałem nie dawno drzwi z laminatu i jestem cały czas pod wrażeniem jakości wykonania, kolega Bonczek też ostatnio zamawiał, więc można się go podpytać czy jest zadowolony
Prawdę mówiąc to jeszcze nie słyszałem złego zdania o AutoR.
Jakie zalety ma błotnik z lamiatu?
- masa - nie mam pojęcia jaka ostatecznie wyjdzie waga laminatów ale sądzę że gdzieś w granicach 1-2kg mniej niż na serii - liczba ta się zwiększa proporcjonalnie do ilości szpachlówki na Twoich aktualnych błotnikach.
- ruda nie tyka laminatu - sądzę że nie trzeba więcej pisać.
- cena - dostać ładny seryjny błotnik do rexa graniczy z cudem a jak już się uda to słono za niego zapłacisz - tutaj błotniki kosztują mniej więcej tyle co seryjne w dobrym stanie.
Gdyby ktoś był zainteresowany błotnikami poszerzanymi pod wielkie sliki jak u Krystiana w k20/24 to proszę o PW napewno uda się dogadać w tej kwestii również.
Kwota za tą przyjemność to 250zł za komplet + 20zł przesyłka. Do wyboru mamy trzy kolory - biały, szary i czarny.
Zamówienie zbieram przez 3 tygodnie - w tym czasie produkcja już bedzie trwała więc sądzę że przed nowym rokiem każdy będzie miał błotniki u siebie. Minimalna ilość osób już jest, więc na pewno produkcja się odbędzie
Zapraszam do zakupu bo mimo tego, że prawdopodobnie błotniki trafią na stałe do oferty AutoR'a to tylko teraz przy zamówieniu hurtowym cena jest taka niska.
1. Sleepy (czarny)
2. Włodi (szary)
3.