Sprzedam Sony Ericsson Xperia Arc S, bez simlocka
A ja chce sprzedać jakies inne graty, rzeczy... :)<br>
Tematy sa kasowane po 60 dniach nieaktywnosci !

Mr.Z
Forumowicz

Sprzedam Sony Ericsson Xperia Arc S, bez simlocka

przez Mr.Z » 2013-11-17, 13:45

Witam
Jak w temacie mam do sprzedania świetny telefon Sony Ericsson Xperia Arc S.

W 100% sprawny, bez przytarć i obić ewentualne delikatne ryski - normalne ślady użytkowania (stan jak na zdjęciach).
Delikatne pęknięcie wokół czujnika - standard w tym modelu - co oczywiście w ogóle nie przeszkadza w użytkowaniu. Folia na wyświetlaczu. Cały czas noszony w pokrowcu silikonowym widocznym na zdjęciach. Tył nie pozdzierany.

W zestawie:
- telefon Sony Xperia Arc S LT18i
- silikon ochronny na tył
- ładowarka
- kabelek USB
- kabelek HDMI do podłączenia np pod TV
- słuchawki Sony Ericssona
- pudełko ze zgodnym nr IMEI z telefonu
- instrukcje obsługi i inne ulotki w tym niepodbity wogóle papierek od gwarancji.

TELEFON NIE POSIADA SIM-LOCKa, mimo tego że telefon jest z Orange, ma zdjętego przeze mnie simlocka i odblokowaną możliwość wgrania aktualizacji Androida, obecnie ma 4.0.4 (czystego oficjalnego softa od sony bez zbędnych aplikacji operatorów), nie tak jak pozostałe Arc S z Orange u których Android stanął na 2.3.4.
Telefon ma dwa lata i nie posiada już gwarancji. Bateria trzyma jak nowa. Nigdy nie było z telefonem najmniejszego problemu.

Nie wysyłam za pobraniem. Tylko po wpłacie na konto. Możliwość załatwienia transakcji przez allegro (szczegóły ustalam bezpośrednio z zainteresowanym) lub odbiór osobisty.

Kontakt na PW lub mail: mateo_z@op.pl

Zdjęcia:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

CENA 500zł do negocjacji.

Link do ogłoszenia na tablicy: http://tablica.pl/oferta/sony-ericsson- ... 448LN.html

Pozdrawiam