Jak w temacie mam do sprzedania świetny telefon Sony Ericsson Xperia Arc S.
W 100% sprawny, bez przytarć i obić ewentualne delikatne ryski - normalne ślady użytkowania (stan jak na zdjęciach).
Delikatne pęknięcie wokół czujnika - standard w tym modelu - co oczywiście w ogóle nie przeszkadza w użytkowaniu. Folia na wyświetlaczu. Cały czas noszony w pokrowcu silikonowym widocznym na zdjęciach. Tył nie pozdzierany.
W zestawie:
- telefon Sony Xperia Arc S LT18i
- silikon ochronny na tył
- ładowarka
- kabelek USB
- kabelek HDMI do podłączenia np pod TV
- słuchawki Sony Ericssona
- pudełko ze zgodnym nr IMEI z telefonu
- instrukcje obsługi i inne ulotki w tym niepodbity wogóle papierek od gwarancji.
TELEFON NIE POSIADA SIM-LOCKa, mimo tego że telefon jest z Orange, ma zdjętego przeze mnie simlocka i odblokowaną możliwość wgrania aktualizacji Androida, obecnie ma 4.0.4 (czystego oficjalnego softa od sony bez zbędnych aplikacji operatorów), nie tak jak pozostałe Arc S z Orange u których Android stanął na 2.3.4.
Telefon ma dwa lata i nie posiada już gwarancji. Bateria trzyma jak nowa. Nigdy nie było z telefonem najmniejszego problemu.
Nie wysyłam za pobraniem. Tylko po wpłacie na konto. Możliwość załatwienia transakcji przez allegro (szczegóły ustalam bezpośrednio z zainteresowanym) lub odbiór osobisty.
Kontakt na PW lub mail: mateo_z@op.pl
Zdjęcia:
CENA 500zł do negocjacji.
Link do ogłoszenia na tablicy: http://tablica.pl/oferta/sony-ericsson- ... 448LN.html
Pozdrawiam
<br>