czyli " WSZYSTKO W AUCIE CI SIĘ UDA, GDY ZAŁOŻYSZ SPRZĘT KENWOOD'a" - to taki żarcik na początek, a tak na poważnie radio zakupione w Media Markt w okolicach roku pańskiego 2006, jeżdziło u mnie w jeszcze w ED9, potem w EE8 i gdy założyłem Gathers'a, poleciało do XEDOSA 6 którego użytkowałem, radio sprawne, w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym, w porównaniu do tych co są wystawione na allegro z wyglądu zewnętrznego jest bardzo zadbany, panel przechowywany najpierw w woreczku z bawełny który dołączono wtedy do radia, gdy woreczek się wyeksploatował i zniszczył przechowywany w plastikowym pokrowcu na panel przedni, wyświetlacz sprawny nic nie porysowane i zniszczone, do kompletu zestaw INSTRUKCJI OBSŁUGI, wszystkie papiery co były w pudełku, klucze do wyciągania radia, ramka montażowo-maskujaca zewnętrzna, przejściówka do anteny, oryginalna kostka ISO z zestawu nigdzie nie uszkodzona i nie przerabiana, w Xedosie 6 po podłączeniu do instalacji przy każdym włączeniu radia wysuwała się elektryczna antena samochodu czyli tak jak być powinno działało i sterowało
dane
* Moc maksymalna 4 x 45 Watt
* Moc rzeczywista 4 x 28 Watt ( 14.4V )
* Impedencja 4-8 Ohm
* Cyfrowy zegar
* Tuner RDS / PI / PS/ AF / TI / PTY / EON
* Zapamiętywanie 24 stacji radiowych ( 18FM, 3LW, 3MW )
* Odczyt: CD-R, CD-RW, MP3, WMA
* CD-TEXT, ID3-tag
* Przetwornik cyfrowo/analogowy 1Bit z fitlrem o 8-krotnym nadprobkowaniu
* System Q
* Regulacja tonów niskich, średnich, wysokich
* Wyswietlacz fluorescencyjny - 14 segmentowy, punktowy ( widoczny przy pełnym słońcu )
* Opcja demo
* Bezpiecznik 10A
* Waga 1.4 Kg
* Zasilanie 11-16V
na tę chwilkę posiadam zdjęcia tego co mam w domu z tego kompletu, jutro rano będzie foto radia, panelu, ramki i kabli
cena 105zł wysyłka w gratisie
lub cena do negocjacji
tak jak obiecałem dodaję fotki sprzętu