Witam sprzedam to co zalega mi w garażu:
-3 silniki d16z5 i a8 wszystkie paliły dużo oleju a tak to nic i nie dolegało. 250 zł za słupek, 350 zł za słupek na panewkach ACL. Idealna baza do remontu bo wały nominały w każdym.
-buda z której mogę wyciąć prawy próg Idealny stan) i błotnik tylny (mala dziurka przy listwie, a od strony zderzaka zdrowiutki) i pas przedni z podłużnicami w bdb stanie. Druga buda z jeszcze lepszym błotnikiem prawym, prawie że idealnym.
-wszystkie elementy zawieszenia jak belki, wahacze, zwrotnice, piasty itp.
-Swap hamulców pod zwrotnice ed9 składający się z tarcz brembo ORO 262 i przerobionych zacisków od prelude Vti 4gen + klocki ferrodo. 250 zł
-amortyzatory KONI żółte 500zł (cena jednego nowego na allegro to 570zł)
-w idealnym stanie sprężyny H&R niebieskie -35 300 zł
-kolektor super sprinta przerobiony na wyjście 55mm stan db 330 zł
-kolektor supersprinta z pordzewiała dwururką 200 zł
-kompletny wydech przelotowy 55mm na 1 dużym tłumiku przelotowym od stilo abarth 2.4 i pojedynczą końcówką remusa z przebiegiem około 1000 km 400zł
-Fotel kubełkowy czarny Jamex w stanie dobrym o lekkiej konstrukcji rurowej 200 zł
-Fotel kubełkowy czarny Bimarco stan bdb 250 zł
-Pasy Shroth z napinaczem blokowanym elektromagnetycznie kpl na 2 siedzenia w stanie bdb 300 zł
-oryginalna akcesoryjna kierownica hondy 4 ramienna do obszycia z długą nabą robioną na zamówienie 100zł
- [Mega OKAZJA] nowa szpera LSD OBX do D-serii 1200 zł , przełożenie 4.4375 250 zł, nowe synchronizatory 1-2 biegu 100zł , pozostała część skrzyni biegów po przeglądzie w bdb stanie 50 zl, Półosie w idealnym stanie do tej skrzyni razem z olejem MTF dodaje z 200 zł - sprzedaje tylko w zestawie czyli za 1800 zł
-mam też całego CIVA jajko EG4 VEi VTEC-E na części
-o inne rzeczy proszę pytać
507 694 685
W niedzielę wystawiam wszystko na allegro po nieco wyższych cenach. Oferta przez 2 dni specjalnie dla forumowiczów.
[ Dodano: 2014-09-23, 14:31 ]
Słupek na panewkach ACL sprzedany, tak samo amorki KONI. Reszta części nadal czeka.