Radio mp3/usb/aux, wsteczne broadway,zamach, skrzynia
Chcesz sprzedac jakies graty do CRXa ???<br>
Tematy sa kasowane po 60 dniach nieaktywnosci !

sebastian92
Forumowicz

Radio mp3/usb/aux, wsteczne broadway,zamach, skrzynia

przez sebastian92 » 2014-03-24, 16:36

Siemano, mam na sprzedaż trochę części które się nazbierały w ostatnim czasie:

Radio JVC KD-G351 // USB, AUX, RDS, CD mp3 // 4x50W

Obrazek

W 100% sprawne, nie mam pudełka itp bo kupiłem z nim auto.

Radio + kostka (te kable wszystkie z tyłu)

Cena - 120zł

1. Skrzynia biegów s20 jakiś miesiąc temu wyjęta w ff garage z mojego del sola, nie jakiś syf który od 5 lat za stodołą leży.
Fotek nie mam, każdy chyba wie jak skrzynia wygląda. Nie miałem z nią żadnych problemów, nie ciekło, nie zgrzytało więc myśle, że jest w dobrym stanie.
Cena - 150zł

4. Seryjne amory z del sola, nie wylane. Auto jeździło na nich bez żadego dobijania i innych problemów, aż miesiąc temu wrzuciłem gwint i od tego czasu leżą w kartoniku.
Cena - 120zł

5. Seryjne koło zamachowe z d16z6, jak ktoś do odchudzenia potrzebuje.
Cena - 40zł

7. Lusterko wsteczne eliminujące martwy punkt a'la broadway 300mm. Wygląda tak samo tylko nie ma na nim napisu broadway. Mam takie u siebie w del solu. 2 dni potrzebowałem żeby się przyzwyczaić ale teraz nie wyobrażam sobie jazdy bez niego.
Świetna sprawa na 3 pasach ;) Mam tylko fotki z telefonu - trzymałem go w podobnej odległości na 1 i 2 focie.

Obrazek

Obrazek

Nowe, nierozpakowane !

Cena - 40zł

2. Sprężyny obniżające JAMEX z IV gena -40mm, można wrzucić sobie do Vg na przykład i mieć ok -6,7cm.
Cena - 150zł SPRZEDANE

3. Sprężyny z del sol'a. Nie mam pojęcia jakie ale kupiłem na nich auto. Po debacie na honda-crx.info, doszedłem do wniosku, że to prawdopodobnie -40/35mm. Ale nie jestem pewien! Del sol stał tak:
Obrazek
Cena - 100zł SPRZEDANE

6. Seryjne skórzane fotele z del sola, wyciągnięte z auta w zeszłym tygodniu. Stan jak na foto. Fotel pasażera bdb, kierowcy trochę gorzej. Fotele nie mają dziur jednak fotel kierowcy ma delikatne przetarcie od wsiadania i rozprutą jedną nitkę na siedzisku. Wystarczy to zeszyć co zajmie babci 15min :D. Nie jest podarte, po prostu nitka wyszła. Fotele, można podwiedzieć, że bez szyn bo są tak wylatane, że równie dobrze mogło by ich nie być.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Licytacja bez ceny minimalnej na allegro !

http://allegro.pl/fotele-skorzane-crx-d ... 61253.html SPRZEDANE

KONTAKT:

509-579-177
sebastiankarwan@wp.pl

Możliwa wysyłka lub odbiór osobisty, lokalizacja Pruszcz Gdański

[ Dodano: 2014-03-27, 10:27 ]
Sprezyny IVg jamex sprzedane

[ Dodano: 2014-04-05, 02:49 ]
2kpl sprezyn sprzedane, fotele sprzedane