jako, że 'chodzi' za mną inny tłumik, bardziej przyziemny a pasujący wyglądem do mojego ek4, spróbuję sprzedać ten. jdm-owy wydech hks z certyikatem jasma - japan automotive muffler association (JASMA). poprzednik, przekazał mi informacje, że wejście to 2,25", wyście dużo większe, ale znając markę hks o głośność jestem spokojny, miałem podobny tłumik (super dragger) i brzmienie było po prostu rasowe i wyjątkowe, czego nie da zwykły oem look..
Cena jaka mnie interesuje to 299 pln, stan widoczny na fotkach.
na sprzedaż również koła na które zawsze 'chorowałem', ronal turbo r10 (druga edycja), felgi proste, po renowacji u człowieka, który 'ogarnia' większość felg dla VAGów w Polsce, głownie robota bez maszyny - polerowane, gołe aluminium. Felgi widziały tylko raz deszcz, dumnie prezentują się na aucie, które wyjeżdża 4-5 razy w miesiącu gdziekolwiek, aby po prostu się przejechać -rover w automacie. Wszystkie felgi oprócz jednej są idealne - jedna ma 2-3 cm otarcie na rancie.
15/7, et 30+ (nie wiem do dziś jakie et :shock: ), 4x100, otwór centrując delikatnie chyba inny niż 56,1.. Niestety kupiłem i sprzedaje bez dekielków/kapselków.
cena - 1599 pln
Kontakt i więcej informacji - pw.
pozdrawiam,
wk