Witam, mam na sprzedaz zawieszenie gwintowane firmy TA Technix jezdzilem nim na nim 2 sezony letnie i jedna zime czyli poltora roku niecale. Przebieg bedzie moze z 8 tys na nim . Jest to co prawda kupowane do civica VII generacji konkretnie EU7 ale jak wiadomo po przeróbce do wielu aut sie nada. Jest to zestaw kompletny taki jak przyslali mi wtedy ze sklepu internetowego. Wszystko ok tylko po prostu dla mnie civic byl troche za niski wiec temu sprzedaje.
Mysle ze 300 zl plus przesylka by bylo rozsadnie. Po wyjeciu zakonserwowalem gwint w oleju i oczywiscie wczesniej wyczyscilem tak ze nie jest jakis pordzewiany jest ok dla mnie byl troszke za twardy i za nisko auto bylo szczegolnie w zimie nie dawalem rady bo u nas zaspy jak wiadomo
[ Dodano: 2013-02-20, 09:32 ] dalem za niego 1500 zl tak ze mysle ze cena nie wygorowana zwazywszy na to ze nie jezdzilem po zadnych torach czy tego rodzaju miejscach po prostu spokojnie po drogach omijajac dziury. Nie wiem ile bedzie kosztowac przesylka ale mysle ze 50 raczej tak bo to dosc ciezka paczka
... gwinty są zapieczone, że piszesz że było za nisko? Skoro to gwint, to co, nie dało się go podnieść żeby było wyżej, czy on ma taki mały zakres regulacji poprostu?
Da sie go bez problemu podniesc ale ja tego nie robilem bo i tak bylo za twardo temu kupilem sprezyny obnizajace i zalozylem i teraz mam i komfort i prawie tak samo nisko jak na gwincie. Mam seryjny amortyzator i sprezyne obnizajaca cos pieknego.
Ok wszystkim przesle foty w niedziele po poludniu nie ma problemu . Mysle ze 300 zl to bedzie cena ok przesylka kurierska to koszt chyba 30 zl jakos tak