Na sprzedanie jest prawie KOMPLETNY crx ed9 1990rok.
Buda jest po blacharce wiec nie zobaczysz na niej ani grama rdzy. Progi zdrowe, reperaturki zdrowe, oczywiscie jest prosta i jedzie prosto.
Cena wyjsciowa za auto to 3500zl (tyle ile za nią dałem) do minimalnej, naprawdej minimalnej negocjacji. Oczywiscie jest zarejstrowana + OC..
Cena 3500 jest to cena ktora chcial bym dostac za prawie kompletnego crx-a.
Do tego aby jezdzil bedziesz potrzebowal;
Silnik, skrzynia biegow, wydech, koła.
Jako dodatkowe fruty moge dodac;
-Spoiler tylni "mugen"
-Dokladka przednia J's
-Karbonowy szyberdach.
-Zawias -60
-Panel nawiewu w idealnym stanie z przyciskiem A/C
-Przewody hamulcowe w stalowym oplocie bf goodrich
-Przednie zawieszenie jest wypelnione calkowicie czerwonym polirytanem. (tył jest za to nowy oem)
-Pewnie wiele pierdól o ktorych zapomnialem i ktore tak naprawde mam w nosie.
Pomijam nowe tarcze, nowe klocki, deska, licznik, konsola- wszystko oczywiscie jest w cenie samochodu.
WAZNE: W SAMOCHODZIE JEST WIAZKA OBD0.
WCZESNIEJ BYL TAM SILNIK B18 na jakiejs konwersji (zapewne hasport) a pozniej D16z5 tak wiec dla tego jest obd0. Mocowania łap w budzie są seryjne pod D16z5- nie są przespawane.
Bude wszyscy chyba znaja- tak ona wystepuje na zdiecia MA Performance, to również Ona byla kupiona w WWA.
Spotkalem sie z wieloma opiniami, ze ta buda to jest igła/ kosa / whatever.
Budy szukałem długi czas, aby włożyć B20vtec. Kupiłem i po 2 tygodniach ukazała się okazja kupna EVO. Misiek kupiony, a więc rexa z bólem serca sprzedaję.
Buda stoi w garażu pod Poznaniem do obejrzenia codziennie po godzinie 14.
Kupujesz samochod w stanie ktory jest na pierwszych 3 zdieciach, BEZ BBS- NIE POSIADAM ICH.
Maska jest odstajaca bo ma podkladki na zdieciach aby silnik sie zmiescil (byla wieksza jednostka)
Oczywiscie, podkladek niema i linia maski jest prawidlowa, jak na pozostalych fotach.
Kontakt preferowany to PW (jestem obecnie za granicą, gdyby na prawdę komuś zależało na rozmowie to mogę podać niemiecką komórkę).
mail: krzysi3k19@gmail.com
Zdjęcia:
http://www.aukcjoner.pl/gallery/009822193-.html#I1
Kontakt PW do właściciela: Krzysi3k (forum/profile.php?mode=viewprofile&u=11066)