crx del sol turbo d16z6 w calosci
Chcesz sprzedac jakies graty do CRXa ???<br>
Tematy sa kasowane po 60 dniach nieaktywnosci !

yaz
Forumowicz

crx del sol turbo d16z6 w calosci

przez yaz » 2012-04-12, 16:46

Witam sprzedam crx del sol.
rok prod. 1992. odbudowana od podstaw w 2009 roku. Stan licznika cos ponad 170tys :rotfl2: :rotfl:
Silnik:
D16z6 z civica 1996r mial przebieg 65k mil.
Turbo k03 z audi tt.
Fmu OBX.
Wydech 2,5 cala. w miare cichy, bez katalizatora.
Intercooler z Lancera evo 9
doladowanie na jakim jezdzilem to 0,3 bara
Nowy pasek ,pompa wody itd...wymieninoe wszystko co potrzebne bylo
chlodnica KYB,
do auta daje nowa chlodnice oleju ja jej nie mialem czasu zamontowac.
silnik w bdb stanie
Turbine trzeba zregenerowac albo wymienic (bierze olej) na k03 lub jak ktos woli na wieksza k04.
UKLAD NAPĘDOWY: o
Alufelgi Borbet 17cali komplet 5 sztuk. wiec jedna w zapasie ;) opony 215/40/17
UKLAD HAMULCOWY:
tarcze przod nacinane i nawiercane
tyl seria bebny
Wyglad
Cale auto bylo rozebrane i malowane w 2009r. Karoseria poszerzona o 3cm na strone. zaspawana antenka. Boczne kierunkowskazy z peugeota 206cc LED.
Lampy przod Clear firmy INPRO sterowane recznie. Zderzaki firmy Mydesign.
Wnetrze
Wskaznik turbo wstawiony w wylot powietrza. Mieszek recznego i biegow szyty na miare.
Biale tarcze zegarow.
Audio
Glosniki przod Rockford Fosgate, tyl sony, skrzynia RF 30cm. Okablowanie Nakamihi, Kondensator cyfrowy 0.5f, radyjko pioneer 8900 ze zmieniarka na 6 plyt. 2 wzmacniacze. Ogolnie to audio trzeba albo wymienic albo to dokonczyc. Od czasu jak jest turbo to radia nie sluchalem wcale :razz:

Solke posiadam od 2006 roku. Robilem ja dla siebie wiec co sie dalo to wymienilem w czasie budowy. Byla bita w przod. poszedl zderzak ,swiatla. maska. Lekko. bo inaczej bym nie kupil jej. Trzeba wymienic turbawke jak juz pisalem ,troche ja dopiescic. Raczej jest to auto dla kogos kto lubi dlubac. Turbo fajnie smiga ale trzeba o nie dbac.
Sprzedaje ja tylko dlatego ze mieszkam w UK i niestety do ojczyzny juz nie wracam. W Polsce bede miedzy 10 a 18 kwietnia wiec wtedy mozna przyjechac i zobaczyc. Mam w garazu kanal wiec i od spodu sobie mozna zobaczyc. Aha w karcie pojazdu nie ma wbitego katalizatora wiec na przegladzie nie ma problemu. wszelkie info na priv. Mieszkam na D.slasku Legnica.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Cena 4200
brak maski i zderzaka przedniego
STOPy LED z efektami do del solki