PLanuje kupić II generacje i pewnie trochę wam tu potruję zanim cokolwiek kupie
Pozdro.
PS:(czy w wawie sa organizowane jakiś spoty crxów wieczorkami?)
), VTEC'a, telefony NOKIA, pieniadze, berka, oczy wazki, ta zebre z ZOO we wroclawiu co jadla kupe (zdjecie ponizej), gadu gadu, forum CRX, pijackie powroty o 6 nad ranem, kino, dobre ksiazki, FRUGO Black RUMMM, Nestee, Civic'a Coupe Si ArtX'a, psa Brody, zolwia mojej mamy, naiwne dziewczyny i ....
Za roczek po warszawie będzie jeszcze jeden del sol zasuwał ^^
Będe polował na Crx 2gen. z v-teckiem 
rudzinski napisał(a):witajcie!
jestem nowy na tym forum i postanowilem sie z wami przywitac. mam 22 lata i kocham CRX del Sol. musze sie pochwalic ze nawet mam taka jedna...
oprocz CRX lubie cala CRX'owa ekipe bo mialem szczescie juz poznac pare osob![]()
lubie jeszcze whisky, przypadkowe kobiety, temat, imprezy, muzyke, pizze, znowu kobiety (teraz moga byc latwe), VTEC'a, telefony NOKIA, pieniadze, berka, oczy wazki, ta zebre z ZOO we wroclawiu co jadla kupe (zdjecie ponizej), gadu gadu, forum CRX, pijackie powroty o 6 nad ranem, kino, dobre ksiazki, FRUGO Black RUMMM, Nestee, Civic'a Coupe Si ArtX'a, psa Brody, zolwia mojej mamy, naiwne dziewczyny i ....
i pewnie jeszcze cos by sie znalazlo...
AHA.. nie lubie POLICJI :evil:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość