del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
widać jak się znacie na allegro są te zderzaki ale jak leża ????????? jak ktoś nie ma siana to wiadomo ze lepiej latać golasem hahahahahahahahahah a zapomniałem stożek to wszystko co popieracie, a ja i tak będę robił swoje, mam w rowie wasze zdanie !!!!!!!!!!!!
Zawsze tak było i tak będzie, jak ktoś zrobi sobie auto to go pociskacie hahahahahahaha a sami co robicie stożek i wydech super !!!!!!!!! dlaczego nie ciśniecie mi na zlotach ???????? tylko na forum ????????? poracha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2009-04-15, 01:21 ] emocjonalnie ?????????? aha to sorry !!!!!!!!! proszę pisać dalej na mój temat !!!!!!!!!!!!! nara !!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2009-04-15, 01:22 ] emocjonalnie ?????????? aha to sorry !!!!!!!!! proszę pisać dalej na mój temat !!!!!!!!!!!!! nara !!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2009-04-15, 01:32 ] jak wam sprawia to przyjemność proszę pisać dalej !!!!!!!!!!!! dla mnie i tak liczy się tylko to co usłyszę prosto w ryj !!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia!!!!!!!!!!!
jedni lubia serie, inni kompletne przebudowy a jeszcze inny jak im nogi smierdza... wiec moze naucz sie przyjmowac krytyke - a nie odrazu wrzucasz na prawo i lewo... nie no piaskownica... szpadelek, łopatka i idziemy sie bawic
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie...
krycha ty tak sie rzucasz bo to twoja ta solka ? ta z poznania?
o co masz pretensje?
w ryj nikt ci nie powie bo pewnie ciezko to zrobic nie smiejac sie. wszystko.