Panowie niedługo będę wymienia uszczelki/maskownice w okół tylnych bocznych szyb. Pytanie jak to jest montowane ? widziałem że w nowych jest jedna spinka tam przy narożniku szyby a co poza tym?

1337 napisał(a): niby 180 za sztukę. Jakiś czas temu poznałem gościa, który śmigał rexem w rajdach i powiedział, że ma tam uszczelki z żuka na metr, a wyglądało to ekstra + było solidne
. No dobra, dzięki za pomoc 
Michał_CRX napisał(a):Polski CRX, z częsciami (uszczelkami) od żuka..z historią rajdową. Gdzieś coś podobnego już słyszałem![]()
Szkoda ze nie cykłeś fotki, jak to wygląda.
Jeździła m.in, w Tarmac Masters. Malowanie Czarno- czerwone w stylu Advan Racing. Sama uszczelka wyglądała git, bez jakiejś rzeźby.dj-napster napisał(a):1337 napisał(a): niby 180 za sztukę. Jakiś czas temu poznałem gościa, który śmigał rexem w rajdach i powiedział, że ma tam uszczelki z żuka na metr, a wyglądało to ekstra + było solidne
![]()
![]()
Co to jest 180 zł za oryginalną uszczelkę, jak chcesz ładować do CRX'a części od Żuka to lepiej kup sobie od razu Żuka albo Tarpana.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość