freelanc3r napisał(a):jezeli rdza jest tylko na drzwiach, to czemu nie?
zobacz ile na allegro kosztuja drzwi, najwyzej jak rdza sie rozwinie to wymienisz na "nowe"

i też nie rdzewieje... Co do wersji SiR to z kierownicą po lewej stronie takie nie wychodziły więc albo jest blenda albo klapa z embletem SiR od 'angola' albo ktoś sobie ją tak po prostu nazwał
Chyba że to jakiś przekładany anglik w co wątpie bo to nieopłacalne w takim starym aucie.

DamianHonda napisał(a):Miejsca które wskazałaś i nadkola tylne to częste miejsca gdzie solka rdzewieje( wiem po sobie). Często pod tą uszczelką rozwija się rudzielec, ale jest to do zrobienia bo często rdza jest powierzchowna i wystarczy zetrzec i pomalować, gożej jeżeli chodzi o nadkola. Większość nawet nie wie bo nie zajżała tam
Jakby nie patrzeć większość hond na handel będzie miała rudą tu czy tam, chyba że jest to auto od kogoś np z forum, kto na bierząco dba o auto i robi takie rzeczy regularnie.
Np mi wyskoczyły bąble na jednym nadkolu, ale już w tym roku nie miałem jak zrobić bo mój lakiernik nie miał terminów, ale na wiosne napewno się tym zajmę. A jak ktoś sprzedaje auto to ono sobie stoi rok czy dwa a rudza kwitnie aż miło patrzeć...
Podsumowując ruda w tych autach to coś częśtego i będzie dobrze jak uda Ci się dorwać autko bez rdzy. Ale będzie to dlatego że ktoś wyłożył wcześniej $$ i dlatego cena tego auta może być ciut wyższa.

sebas napisał(a):Ja jeszcze nie widziałem solki która miałaby rdzę w tych miejscach... moja ma pęknięcie nad zawiasem ale to przez to że przytrzasnąłem tam klamrę od pasai też nie rdzewieje... Co do wersji SiR to z kierownicą po lewej stronie takie nie wychodziły więc albo jest blenda albo klapa z embletem SiR od 'angola' albo ktoś sobie ją tak po prostu nazwał
Chyba że to jakiś przekładany anglik w co wątpie bo to nieopłacalne w takim starym aucie.
wiec kierownica jest po wlasciwej jak dla mnie stronieUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość