Witam chciałbym zakupić dokładkę do mojej Solki, ale niestety nigdzie obecnie nie sprzedają :| Kiedys kupiłem od 5 gena to za krótka była brakowało po jakimś niecałym centymetrze na końcach zderzaka.
Wie ktoś gdzie można zakupić dokładki ? i od czego mogą pasować na 100%
Moja była ala TypeR z ABS,probówałem naciągaćale nie dało rady albo ona była źle zrobiona albo nie wiem co :| ale fajnie ten wzór wygladał z przodu, ponizej foto mojej solki
Chciałbym znowu kupić podobną ale pasującą, kiedys były dedykowane na allegro ale słuch po nich zaginął, a masz foto jak twoja jest spasowana ??
Nie Ty jeden chciałeś kupić Producentowi się podobno magazyn spalił czy coś takiego (takie ploty chodzą). Boję sie, że tylko e bay został... może jakieś zamówienie grupowe byśmy strzelili?
Mój del Sol na części! --=> http://www.honda-crx.info/forum/viewtopic.php?t=60462 <=--
Ja mam inna tzw. vti, jest mniejsza. Zdjecia nie mam, ale tak jak Ci mowie pasuje idealnie, jak robiona na wybiar, pokrywa dokladnie linie w zderzaku gdzie zaczyna się czarny kolor.
Montowalem najpierw z obu stron, potem naciagnalem na srodek i leciałem z wkretami i silikonem do konców. Ładnie sie naciągneła i przylega idealnie.
Ja mam z 6gen Type R przed lift oryginalną. Pasuje idealnie. Wykonana jest z gumy - chyba to bardziej poliuretan. Wytrzymała już strzał w psa i w bandę i jedyne ślady na niej to ryski które można łatwo zlikwidować wygrzewając opalarką