Witam wszystkich zastanawiam sie nad jakas łada lotka na tył i nie moge sie zdecydowac. Chcieł bym zeby i wyglondała i spełniała swoja role (dociskała dupke) kiedys spotkałem sie z takim fajnym spojlerem w corrado który działał tak ze im szybciej sie jechało tym on bardziej sie podnosił. Ma ktos jakies namiary na cos takiego???
Ciekawy pomysł, ale nie wiem czy w rexie coś takiego zda egzamin. Patrząc na SS Worksowego EF8 gdzie na "dzień dobry" zamontowano zestaw masywnych spoilerów poprawiających docisk, nie wiem czy zrobienie spoilera wysuwającego się w zależności od prędkości odczuwalnie zmieni coś-poza większym spalaniem. W sensie że to musiałby być kawał spoilera żebyś odczuł różnicę-tak mi się wydaje przynajmniej-bazując na SS Worksie
Coligen, jak chcesz zeby Ci dociskalo dupe to zainwestuj w dufuzory, lotka to tylko ma wygladac, spojler ma docikac wiec albo jedno albo drugie.
to co wrzucil spurek, to masz spojler z tylu, ustawiasz jego konty, itp dzieki czemu mozesz ustawic czy ma dociskac przy malej predkosci ale zwiekszy opor przy duzej, czy ma dociskac przy duzej predkosci.
Co do corrado, to chyba seryjnie byly montowane takie spojlery, a w porche to normale ze juz seria Nie wiem zabardzo po co ma Ci dociskac tyl pojazu, bedziesz jezdzil po torach?? bo na miasto to napewno Ci sie nie przyda