ja mialem taki, waskie troche z duza dupa nie wejdziesz ;p bardzo dobrze trzymał, podczas uderzenia dostalem w lewą stronę crxa fiatem marea jechala z 80 km/h to wyrwalo mi 3 śruby z podłogi ... ogólnie cięzko było się przyzwyczaić do głębokiego kubełka trochę uda bolały podczas jazdy przez 2 dni pierwsze ale potem sie przyzwyczailem, fajnie trzyma przez to nie lecisz też do przodu podczas hamowania, jezeli chodzi o material to troche slabej jakosci po 2 miechach bylo widać przetarcia, ale za te pieniądze to watpie zeby jaki kolwiek kubel mial lepszej jakosci material
Ja mam model Bravo i w sumie jak na kubeł jest mięciutki, na moje cztery litery jest wystarczająco głęboki i szeroki, do siedzenia przed kompem w sam raz - w zasadzie nie mogę nic więcej powiedzieć bo kupiłem go do domu a nie do REXa
stojann, ja mialem te kubelki (z pierwszego linku) jesli chcesz na codzien to sa naprawde spoko(wygodne w miare bo sa konstr rurkowej) i bardzo dobra cena( ja dalem 399zl), chyba ze to sa jednak inne(ja kupowalem w www.tuning24.pl)
mam teraz bimarco dakar i nie widze roznicy, aczkolwiek na tamtych fotelach zrobilem moze z 50km bo jednak potzrebowalem czegos na tor a one sa bardziej sportowo-turystyczne niz sportowe