Kurde mam problem z szybrem. Ograniczniki sprawdzałem i są 2 oryginalne i 2 zrobione, ale wydaje mi się, że to nie w nich tkwi problem. Szyber zawsze się zamyka, pierwsza faza otwierania się też prawie zawsze otwiera, problem jest jak chce go otworzyć do końca to mało kiedy działa ;/ ktoś wie co to może być? Kupie chyba jeszcze inny przełącznik dla pewności
W tej końcowej fazie słychać silniczek a nie ma ruchu blatu dachu? Jak tak to pewnie trzeba podkręcić sprzęgło przy silniku bo za bardzo się ślizga.
Zawsze możesz też zdjąć blat i wtedy sprawdzić ruch mechanizmu. Bez blatu dokładnie widać czy jest coś nie tak z mechanizmem.
Pierwsza faza działa w sumie chyba teraz ciągle, choć zdarza się, że się zatnie, ale ta druga to mało kiedy zaskakuje za pierwszym razem, a jak się zatnie i naciska się jeszcze potem kilka razy bez złożenia go to raz się otworzy do końca, a raz nie. Jak już stanie i nie działa to nie słychać, żeby chodził silniczek
a jak wyrównać linki?? co trzeba popuścić a co podkręcić??? u mnie jest jedna dłuższa linka a druga krótsza przez co z prawej strony gdzie jest dłuższa linka szyber nie opada bo linka z prawej się już skończyła;/ jakoś się reguluje przy tym co się zamyka ręcznie szaberek??
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D
własnie właśnie.. da się regulować linki bez rozkładania auta.. , bo ja już wnętrze złożyłem :/ ? Ktoś to ogarniał ?czy tam przy silniczku są jakieś śrubki, gmerał ktoś przy tym ?
pomogę w sprawach wykroczeniowych, karnych oraz odszkodowaniach
http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=70254 <---- mój ED