mastacrx napisał(a):zaspawane?
[url=http://images26.fotosik.pl/130/c0ace3e224f58732.jpg]Obrazek[/URL]

wszystko da sie tak zrobić aby było na lata.

M!R@S napisał(a):pfff macie problemy jest jedno rozwiązanie, które napewno pomoże na minimum 2-4lata... KONSERWACJA jakos ja mam blat z 88roku i jakos nie jest zardzewiały jedynie troszke mocowania a tak jest w dobrym stanie... trzeba konserwować panowie tak samo nadkola, progi i podłoge.
W każdym motoryzacyjnym są konserwacje chyba po 18zł do 20zł max no i rurawszystko da sie tak zrobić aby było na lata.
Jeśli chodzi o uszczelki wystarczy że pod nimi posmarujecie olejem albo woskiem i juz jest zakonserwowane...
to to co robie w moim crx'ie i od 2lat jak narazie nie mam NIGDZIE RdZY... nawet na podłodze
Sauron napisał(a):tak masz zupełna racje ale 90 proc osób ma rexa niee od nowosci tylko od juz któregos własciciela który tak niee myślał jak ty !! i tu mamy problem jesli kogos to interesuje porozmawiam w czwartek z wlascicielem swojej firmy ile by wyszlo za zrobienie szyber blatu z nierdzewki tylko ostrzegam było by to super jednak niee wiem czy udalo by sie zrobic blat troche wypukły bardziej był by on płaski co wy na to ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości