crx1818 napisał(a):A farba do malowania zacisków hamulcowych da rade ?:D
Da

crx1818 napisał(a):A farba do malowania zacisków hamulcowych da rade ?:D

i nie boli mnie czy koszt to 300 czy 400
albo zrobię tak jak Jeef plus aplikacje 
Vincent napisał(a):Pokrywę robi się tak jak autko - ma być inna .malowana na czarno tylko udaje fabryczną to jak porównać org. i china.Jak będę chciał żeby wyglądała jak fabryczna to kupię org.i nie boli mnie czy koszt to 300 czy 400
Jeff napisał(a):Ja o aplikacji myślę. Mam nawet pewną koncepcję bo myślę o zrobieniu ładnego kolorku z aplikacją w Vtecu.
pzdr Jeef 
Vincent napisał(a):Pokrywę robi się tak jak autko - ma być inna .malowana na czarno tylko udaje fabryczną to jak porównać org. i china.Jak będę chciał żeby wyglądała jak fabryczna to kupię org.i nie boli mnie czy koszt to 300 czy 400

foxbox napisał(a):Vincent napisał(a):Pokrywę robi się tak jak autko - ma być inna .malowana na czarno tylko udaje fabryczną to jak porównać org. i china.Jak będę chciał żeby wyglądała jak fabryczna to kupię org.i nie boli mnie czy koszt to 300 czy 400
Ciekawe, czy farbe na pomalowanie auta tez bys kupil w ASO, tak samo jak fotele skorzane z ee8, czy jak z felg Ci zejdzie lakier to tez kupisz nowe w aso zamiast odmalowac w podobny kolor.
Malo racjonalne podejscie, troche jak nastolatek z bogatymi rodzicami ktory lubi sie chwalic nie swoimi pieniedzmi.Niechce tu celowac akurat w Ciebie mowie tylko o skojazeniach.
Zajmuje sie na codzien malowaniem pokryw zaworow i innych czesci samochodowych, i przyznam, ze w tym roku najczesciej wybieranym kolorem do drozszych silnikow typu h22, czy b16 b18 jest taki jak byl seryjnie na pokrywie, czarna lub czerwona stroktora, ludzie juz dorosli do estetyki zamiast tuningow, a pomalowanie umnie pokrywy nie kosztuje 1000zl jak nowka sztuka w ASO, jepiej te 900zl roznicy zainwestowac w remont karoserii/zawieszenia/silnika
Dokładnie
u foxboxa możesz sobie to ogarnąć profesjonalnie lub ewentualnie spróbować sił samemu z kosztami na poziomie 200 PLN ;] Jak chcesz płacić 400 PLN to płać, daj innym zarobić
To naprawdę nie jest duży wysiłek żeby płacić jak za malowanie pokrywy do Porsche 
foxbox napisał(a): pomalowanie
ja korzystam z lakierów dobrych firm,a tuning kolego polega na zmianach a nie podrabianiu orginałów
Widzę że nie bywałeś na tuningowiskach tam zobaczyłbyś paletę kolorów na pokrywach 
Ale cóż są różne szkoły.Vincent napisał(a):Widzę że nie bywałeś na tuningowiskach tam zobaczyłbyś paletę kolorów na pokrywach
Ewentualnie Awekowe kwiatki zrobione w hydrografice. Wszystkie te wielokolorowe świecące się jak psu jajka to wsią trącają...Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość