bo z szyberdachu zrezygnować nie chcemy a potrzebujemy sam blat wymienić !! więc po co szukać używanego jak można by ten dać :
bo ja się też nad tym zastanawiam 

zabas napisał(a):pytanie czy ktoś juz zakładał i czy pasuje wszystko idealnie. co powiecie na jakieś wyginanie sie tego ? jest to możliwe ? wyginanie od prędkość bo takie plotki słyszałem.
przez tydzien stawiałem w lato na słońcu auto zeby sie delikatnie wyprofilował i jest git juz nic nie cieknie nie ma problemow z zamykaniem ani otwieraniem, kasa nie duza mozna brać
delikatnie jest nie dopasowany z jednej strony szparka 2 mm i z jednej mi wystaje okolo 3 mm ale podobno da się to wyregulować, ja kupilem okazyjnie bo ktos sie rozmysilil i dalem 100 zl ... ale juz musialem bo rdza na leb mi leciala
Hania napisał(a):nowa koncepcja ... wie ktoś może gdzie mogę zdobyć ramki do szybra ? w jakiej cenie ?
sam musze podjechać i się popytać narazie nie mam kasy wiec nie spieszy mi się ale jak coś będę wiedział to dam znać
kupa pracy i dziubania... a kasa raczej srednia
ale dobrze jakby ktos taki byl i mial od reki szy ber w pieknym stanie
Hania napisał(a):dzieki za namiary ZIOOOM
no i pojawił sie problem - bo w moim oryginalnym szyberdachu jest wszystko przerdzewiałe (ramki też) co zmusza mnie do kupna nowych ramek ... słyszałem ze chodzą od 200(jak sie uda dorwać - ponoc wyczyn) do 400 w ASO. i to chyba przedraża całą operacje... wspawam jakaś blache z innego auta i sru...
nowa koncepcja ... wie ktoś może gdzie mogę zdobyć ramki do szybra ? w jakiej cenie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość