Wiem, że na forum kilka osób ma zamontowane takie fotele. Robił ktoś może zdjęcia co i jak przerabiał w mocowaniu
Jeśli bez zdjęć to może przynajmniej jakiś opis jak to zrobić aby było jak najmniej rzeźby Tylko dokładnie co z czego zostawić co dociąć co przełożyć.
ja zdjęc nie mam, teraz nie zrobie, bo nie mam kiedy, a po ciemku to tez bez sensu.
Ja przednie uszy od szyn ucinałem i zespawałem je po skosie do srodka, na mocowania seryjne del solki
Tylne jedno mocowanie pasuje, tylko trzeba podlozyc tak ze 2-3cm podkladki jakiejs
Drugie tylne mocowanie musiałem uciąc i dospawac je po przypasowaniu do gwintu
Może kiedys postaram sie o jakies fotki
nie doszły jeszcze fotele a i seryinych nie wymontowywałem wiec poki co ciezko mi to sobie wyobrazic.
w każdym razie foto by pomogło bo sam tego robił nie będę bo nie mam takich możliwości więc najlepiej bym pokazał jak ma być i tyle polkar, dużo z tym roboty miałeś? ile taka operacja może kosztować?
mozna wsadzic fotele z eski na szyny i dol siedziska z solki bez zadnej rzezby ciecia i nie wiadomo czego jeszcze, ja mam tak ogarniete 2 godz maks dla osoby ktora tego nie robila nigdy
ceny foteli do solki sa smieszne plus problematyczna wysylka ze pewnie mała strata jak już
A po takich przeróbkach jak sie siedzi? chodzi mi o to aby nie było wyżej niż na oem
wydaje mi sie ze jest tak samo z wysokością jak w fotelach solki może z cm wyżej ale nie dam sobie nic uciąć generalnie po modzie jakiś znacznych różnic nie zaobserwowałem
jeszcze jedno mlody_21, tak jak u siebie zrobiłeś potrzebne były jakieś narzędzia szczególne ? trzeba było zdejmowć tapicerkę ? coś wiercić itd?
może sam ogarnę jak nie trzeba będzie nic spawać
nic nie trzeba spawać wiercić trzeba zdjąć kawałek tapicerki z oparcia jak znajdę opis to ci jutro podeśle, wystarcza jakieś kombinerki żeby rozgiąć druty od tapicerki i później je znow pozaginać