w dowolnej chwili i trzeba znowu klikać aż się w końcu ruszy... czy to możliwe że to coś w przełączniku? 
w dowolnej chwili i trzeba znowu klikać aż się w końcu ruszy... czy to możliwe że to coś w przełączniku? 
Bonczek napisał(a):Gorsza opcja jest to ze otwiera sie caly a zamyka do polowy
I trzeba pozniej wsunac te czarne prowadnice pod blat i dopiero sie domknie
ma ktos na to sposob?
granat napisał(a):chyba masz to samo co kolega w crx... takie plastiki Ci sie pourywały i wypada z prowadnicy(to sie chyba ograniczniki nazywa)... do połowy sie otwiera i zamyka normalnie a od połowy wypada....
granat napisał(a):Bonczek napisał(a):Gorsza opcja jest to ze otwiera sie caly a zamyka do polowy
ma ktos na to sposob?
chyba masz to samo co kolega w crx... takie plastiki Ci sie pourywały i wypada z prowadnicy(to sie chyba ograniczniki nazywa)... do połowy sie otwiera i zamyka normalnie a od połowy wypada....

bordos napisał(a):granat napisał(a):Bonczek napisał(a):Gorsza opcja jest to ze otwiera sie caly a zamyka do polowy
ma ktos na to sposob?
chyba masz to samo co kolega w crx... takie plastiki Ci sie pourywały i wypada z prowadnicy(to sie chyba ograniczniki nazywa)... do połowy sie otwiera i zamyka normalnie a od połowy wypada....
Ja mam dokładnie tak samo - trzeba go troszke podniesc i jeszcze raz sprobowac zamknac wtedy sie zamyka.
Jak sobie z tym poradzic?

granat napisał(a):[ Dodano: 2008-03-27, 18:05 ]bordos napisał(a):granat napisał(a):Bonczek napisał(a):Gorsza opcja jest to ze otwiera sie caly a zamyka do polowy
ma ktos na to sposob?
Ja mam dokładnie tak samo - trzeba go troszke podniesc i jeszcze raz sprobowac zamknac wtedy sie zamyka.
Jak sobie z tym poradzic?
ja dałem po prostu podkładke z lewej strony i teraz działa miodzio
wyjąć szyber i bedziesz widział czy plastiki pourywane czy coś innego...ale moim zdaniem to plastiki..a jak plastiki to wymienić![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość