Jeśli kupisz same plastiki musisz wiercić blendę europejską i ciężko to dopasować żeby było równo, jeśli kupisz całość z blendą wystarczy przełożyć i podpiąć prąd do lampek. Ja kupiłem całość, akurat trafiło się w kolorze i z nienaruszonymi emblematami. Najpierw próbowałem przełożyć same plastiki i słabo to wyglądało więc zamontowałem całą blendę.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
No ale europejska blenda z zaślepkami i przeciwmgielnym wygląda tak, że lepiej nie mówić... Przeciwmgielne zawsze można na przegląd podpiąć, a na co dzień nie wozić, albo zrobić w zderzaku, jak kto woli, ja nie chciałem ciąć zderzaka.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
dzieki chlopaki wydaje mi sie ze to jakas lipa moze byc wiec chyba lepiej poszukac całej, ale jak ogladam ceny na allegro to troche mi szczena opana. Ale przeciez to JDM tez mi sie nie podoba ten przeciwmgielny
Brak światła przeciwmgielnego to żaden problem - ja mam nawet 2 niewidoczne W lampach świeci mi na postoju cały dół, przy hamowaniu zewnętrzna cześć, a na przeciwmgielnych wewnętrzna - tak powinno być od razu fabrycznie