SKRZYPIACY DACH !!!

Silniczek
Forumowicz

przez Silniczek » 2009-09-28, 01:30

Ja musialem podlozyc po dwie podkladki z tylu i po dwie z przodu zeby przestal latac, teraz czasem delikatnie skrzypnie ale mam zawias bardzo twardy i buda jednak pracowac troche musi.
Z przodu sa 3 sruby na strone, najpierw trzeba zdjac te oslonki, potem plastiki ze slupkow i wszystko widac.
pirul, u mnie to samo jest, jak mam podniesione auto z ktorejs strony to ciezko drzwi sie zamykaja hehe widac ze buda pracuje. Mam misterny plan zeby zaspawac wszystkie zgrzewy i porobic wspawki a'la ITR tu i tam :)
Ciężko jest bez basu...

Ketiw
Forumowicz

przez Ketiw » 2009-09-28, 21:33

Silniczek napisał(a):Ja musialem podlozyc po dwie podkladki z tylu i po dwie z przodu zeby przestal latac, teraz czasem delikatnie skrzypnie ale mam zawias bardzo twardy i buda jednak pracowac troche musi.
Z przodu sa 3 sruby na strone, najpierw trzeba zdjac te oslonki, potem plastiki ze slupkow i wszystko widac.
pirul, u mnie to samo jest, jak mam podniesione auto z ktorejs strony to ciezko drzwi sie zamykaja hehe widac ze buda pracuje. Mam misterny plan zeby zaspawac wszystkie zgrzewy i porobic wspawki a'la ITR tu i tam :)

a kolega dawał podkladki na przod i tył ?

NAZGUL mieszkam kilka km od Katowic ;)

Silniczek
Forumowicz

przez Silniczek » 2009-09-28, 22:12

Tak, ja dalem z przodu i z tylu bo po tym jak dalem tylko z tylu dach przestal skrzypiec ale zaczal stukac z przodu :D
Ciężko jest bez basu...

Poprzednia strona