We wnętrzu auta nie wolno ci mieć żadnych ostrych, niebezpiecznych krawędzi, co za tym idzie jak zrobisz kompletną wydmuszkę i będzie goła blacha mogą ci zabrać dowód (mi próbowali
). Jako takich boczków ori mieć nie musisz, itd., wystarczą jakieś lekkie osłony jak w driftcarach. Foteli musi być tyle na ile zarejestrowane jest auto, pasy muszą być chyba tylko z przodu. Laminat jest dopuszczony chyba. Szyby z pleksy z tego co mi wiadomo być nie mogą bo nie mają homologacji

A jak sie czepiają mówisz że wracasz od lakiernika czy cos takiego
I na 100% nie mogą być ostre krawędzie na zewnątrz auta.A jeżeli nie chcesz mieć nieprzyjemności to zarejstruj auto na 2 osoby 
qba_21 napisał(a):jest tak jak napisał Vermilion,
na chwile obecną mam jeszcze większy hardkor bez wykładziny podsufitki, całego tyłu, fotela pasażera, lusterka wstecznego

qba_21 napisał(a):a zaczęło się że panel sobie chciałem posklejać i tak poleciałem po całości
miał ktoś może szyby z plexy/pvc/poliwęglanu przy kontroli? czepiają się?o czym piszesz dokładnie? jakieś linki/fotki?Vermilion napisał(a):wystarczą jakieś lekkie osłony jak w driftcarach
A ja to odkręcałem i nawet zbytnio nie oglądałem, czy było to konieczne
Dobrze że jest forum, będzie dla potomnych
Pozdro!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości