chodzi o te 3 szpilki co lacza kolektor 4-1 w D16Z5 z reszta ukladu ,sa cale zardzewiale i chyba nie do uratowania, nie mowiac o odkreceniu pytanie jak sie do nich dobrac bo miejsca na wiertarke to tam jakos nie widze zeby je przewiercic ,i gdzie je mozna kupic
nie wiem co dokladnie chcesz zrobic, ale jezeli chcesz sie elegancko dobrac do tej flanszy to wyjmij caly kolektor w kolektorowka, wyjmiesz bez problemu dolem pod lekkim skosem
tak ,o ta flansze mi chodzi ,bo chce sciagnac kolektor ,i on jest skrecony tymi 3 srubami ,ktore sa zzarte przez rdze ,troche zamotalem pytanie to mowisz da rade sciagnac kollektor z ta kolektorowka, bo tam na moje oko nie ma miejsca
niektorzy go cieli bez sensu a mi sie udalo wyciagnac w calosci, troche pokombinujesz i wyjedzie bo tych srub to nie masz co marzyc ze odkrecisz odkrec tylko od katalizatora i glowicy i kombinuj, da sie go wyjąć
kolektor wychodzi bez zadnych problemow dolem ,bez rozkrecania ! w przedniej belce masz wyciecie ,wykorzystaj je wystarczy troche pomanewrowac i wyjdzie bez problemow ,radze wykrecic sonde lambda jesli to z5 ,bardzo latwo ja uszkodzic pzdr.