I to właśnie głownie jej zawdzięczam to że mam teraz zajebistego rexa.

Pare miesiecy poszukiwań trafiło się na Allegro czarne ED9. Dwa dni później autko stało juz u mnie w domu choć do prawka miałem jeszcze rok czekania
Aż 18 września 2006r wyjechałem oficjalnie na drogi 
takie mam zadupie hehe, potem zbieralem kase, kupilem jedno auto potem drugie, posprzedawalem i kupilem swoja pierwsza
a w zasadzie druga ktora ogladalem, bo ta 1 to byl trup ale wtedy 1raz jechalem w ogole crx
Mnie zarazil tak naprawde moj brat ktory opowiadal mi ze obok w serwisie przyjezdza rexio VTEC i ze wlasciciele jezdza w KJS i ze niezle to wszystko sie wkreca...pozniej dowiedzialem sie od niego ze ow wlasciciele wlozyli do tego rexia silnik z ITR i lata to jeszcze szybciej
po jakims czasie jadac do rodziny slyszalem straszny wkrecajacy sie dzwiek (pomyslalem ze dawca) ale od Brata uslyszalem tylko tekst TOMEK jedzie i tyle go widzialem...nie moglem sie pozbierac przez pare tygodni tak przezywalem
Pozdrowionka dla Ekipy GaRaz Race Team
HELLLLOOOOOO
niestety ktos mnie wyprzedzil i czarny Rexio Vitek (totalnie zajechany ze szpachlexami i rdza zajechanym srodkiem) opuscil komis 30 min przed moim przyjazdem ... pozniej to juz byl edzio i rok 2005 :]

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości