qba_21 napisał(a):w sumie według mnie to stożka nie ma co odgradzać bo i tak aku go odgradza od silnika, po zamknięciu maski niewiele tam przestrzeni a jak jest rura ze zderzaka pociągnięta to pęd powietrza bije prosto w stożek, myśle że zaizolowanie rury było by bardziej skuteczne bo ona się nagrzewa od silnika

tsj napisał(a):qba_21 napisał(a):w sumie według mnie to stożka nie ma co odgradzać bo i tak aku go odgradza od silnika, po zamknięciu maski niewiele tam przestrzeni a jak jest rura ze zderzaka pociągnięta to pęd powietrza bije prosto w stożek, myśle że zaizolowanie rury było by bardziej skuteczne bo ona się nagrzewa od silnika
Tu się nie zgodzę z tobą , ja rurę też zabezpieczyłem

nie czajepusty24 napisał(a):tsj napisał(a):qba_21 napisał(a):w sumie według mnie to stożka nie ma co odgradzać bo i tak aku go odgradza od silnika, po zamknięciu maski niewiele tam przestrzeni a jak jest rura ze zderzaka pociągnięta to pęd powietrza bije prosto w stożek, myśle że zaizolowanie rury było by bardziej skuteczne bo ona się nagrzewa od silnika
Tu się nie zgodzę z tobą , ja rurę też zabezpieczyłem
oj sie kolega zamotal,pan zosatwi jakis slad w temacie FORUMOWICZ NA BANI:szok:

qba_21 napisał(a):w sumie według mnie to stożka nie ma co odgradzać bo i tak aku go odgradza od silnika, po zamknięciu maski niewiele tam przestrzeni a jak jest rura ze zderzaka pociągnięta to pęd powietrza bije prosto w stożek, myśle że zaizolowanie rury było by bardziej skuteczne bo ona się nagrzewa od silnika

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości