Kałuża pod dywanem kierowcy!

giscrx
Forumowicz

przez giscrx » 2008-09-11, 08:12

tommywie napisał(a):a jak tej folii nie mam to czym to zastapic?

ja mam drzwi wygłuszone matami, są szczelnie obłożone, głośnik ma zrobioną osłonę i ma dystans z MDFu zabezpieczony silikonem, nić się nie leje przez drzwi do środka

tommywie napisał(a):ile kosztuje uszczelka do bocznej szyby? da to cos jak sie ja wymieni

nie rozwiąże ona Twojego problemu w 100%, konstruktorzy przedzieli, że woda będzie się lała do drzwi i po to są odpływy na dole i po to też była ta folia, uszczelka może najwyżej zmniejszyć ilość wody która się dostaje do środka, ważne jest aby uszczelnić drzwi aby nie lała się woda do środka
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.

tommywie
Forumowicz

przez tommywie » 2008-10-05, 23:39

ej a jesli chodzi o przednia szybe, to da cos jesli wpieprze pod uszczelke troche silikonu? bo przeciez nie bede na razie calej szyby wycinal i wklejal na nowo... a chcialbym wreszcie cos z tym zrobic, bo mi co tydzien pada akumulator, bo przy kazdym deszczu mi sie alarm wlacza :/
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek :D

Poprzednia strona