Witam, mam następujący problem z moim rexem... Spalił mi sie chyba przekaźnik od kierunków bo włączając kierunkowskazy nic nie pyka ani nie świecą.... Przy włączeniu świateł awaryjnych świeci sie tylko ta dioda na liczniku od awaryjnych i tyle.... Podejrzewam że to bedzie przekaźnik ale proszę o pomoc czy to moze byc to czy tez co innego?? I Który to przekaźnik to chyba taki czarny duzy na płytce z bezpiecznikami ?? Dane auta to Honda Crx 2gen 1.6 16V 124KM ED9
..::Wiele serc jedno bicie tylko Honda ponad życie::..
Oprócz przekaźnika w każdej instalacji jest bezpiecznik, sprawdź najpierw bezpiecznik. Sterowanie może mieć zasilanie z innego źródła i dlatego podświetlenie mruga, a skoro mruga to przekaźnik powinien być sprawny.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
O awaryjne mi chodziło, że mruga lampka tak jak pisałeś. Nie wiem jak jest w 2gen ale pod maską powinna być skrzynka z bezpiecznikami oprócz tej pod deską gdzie są przekaźniki i będzie opis gdzie jest który, awaryjne są z reguły podpisane jako 'hazard' lub będzie ikona awaryjnych. Jeśli tam jest bezpiecznik cały no to rzeczywiście przekaźnik walnięty może być.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project