Witam,
Ma ktoś może u siebie, albo chociaż zdjęcia solki na przednich kierunkach black ?
Zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem czy bardzo się będą od całości wyróżniały
Wejdź sobie w moim podpisie w temat o mojej solce. Tam w 1 poście masz zdjęcia na blackach kierunkach Nie wyróżniają się. Z tym, że ja mam też odbłyśnik w ori mijania na czarno zrobiony i lampe mijania też mam ciemną.
Dzieki, ale jakby ktoś jeszcze miał na seryjnych lampach to byłoby git Bo tak to lampy ciemne , a chciałem zobaczyć czy kierunek nie będzie zbyt ciemny.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Skąd masz pewność, że na allegro kupisz takie same? Kto powiedział, że na allegro wolno sprzedawać tylko jeden model czarnych kierunkowskazów do del sol?
A tak naprawdę to wszystko jest jedno i to samo, produkowane w chinach i importowane w większości do usa ze względu na 1. wspólnotę handlową, 2. odległość, a w związku z tym 3. niskie koszty transportu surowca + transportu gotowych towarów. Wszystkie te lampy, kierunki i inne świecidełka to jedna chwała i nigdzie innych nie znajdziesz. A googlowanie nie boli, wymaga tylko troszkę myślenia.
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
Ambery wizualnie postarzają auto według mnie. Czarne z tych wszystkich chromów, amberów i innych bajerów najlepiej mi pasują. A czarnych kierunków jest kilka rodzajów. Ja wybrałem te z pseudo szklaną bańką wewnątrz, bo jak miałem chromy z gołą żarówką to się policja czepiała, że bezpośrednio dają.
To zależy od reszty, jak ktoś ma auto zrobione jak Diups np. to jest zajebiście, ale jak wsadzisz chlapacze czy ambery do prawie seryjnej solki, albo w jakimś ciemnym stylu to już jest kupa straszna