temat wałkowany jakiś czas temu, albo dorwiesz ładny zacisk albo tłoczek w ASO dostaniesz i nie za jakieś kosmiczne pieniądze
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
myślałem, że trochę taniej, za tyle to możesz kupić cały sprawny zacisk i w całości go zamontować, bez dłubaniny.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
mozesz udac sie do chinczyka i wziac cale zaciski w tej cenie. ja tak zrobilem i nie zaluje bo dostalem w dobrym stanie i odrazu z dobrymi gumkami. opcja druga papier wodny i ogien ( koszt papieru i reperaturek w granicach 20zl za jeden zacisk
a kto to jest ten chinczyk? bo nie bardzo jeszcze jestem w temacie bo dopiero sie zarejstrowałem. czyli mowicie ze mozna wrazie czego dobrac z innej hondy.