Sony napisał(a):1. Zachowujecie się jakbyście wszystkie rozumy pozjadali
Sony napisał(a):2. marka Honda i ten cały vtec już dawno przestały się liczyć na rynku - sami zobaczcie co teraz H produkuje.
Sony napisał(a):3. Z tymi tarczami też uważam że ma racje - inaczej nowe auta miałyby bębny a nie tarcze.
McRancor napisał(a):Problem jest taki że bęben wygląda wieśniacko
ale to tak jakby mówić, że szyba w aucie wygląda wieśniacko - ona nie jest po to żeby wyglądać tylko po to żeby służyć swoim celom. A skoro będny są wieśniackie po co jeździć starą hondą, lepiej kupić gt3 w ceramice i problem bębnów znika, a i szpan większy 
pirul napisał(a):McRancor napisał(a):Problem jest taki że bęben wygląda wieśniacko
No jak się go wypędzluje na żółto czy czerwono to trudno odmówić Ci racjiale to tak jakby mówić, że szyba w aucie wygląda wieśniacko - ona nie jest po to żeby wyglądać tylko po to żeby służyć swoim celom. A skoro będny są wieśniackie po co jeździć starą hondą, lepiej kupić gt3 w ceramice i problem bębnów znika, a i szpan większy

Vermilion napisał(a):W przypadku tych tarczuni fabrycznych w Solce z tyłu to nie wiem czy tak małe coś może dodać jakieś pkt. do lansuJeszcze jak ktoś ma małą felge to o, ale dla mnie moje przednie tarcze wyglądały już żałośnie w 17" ^^ A co dopiero gdybym miał tylne tarcze.
to tez jest jakieś rozwiązanie.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości