Rozebralem zacisk prawy tyl w S2000 bo tloczek sie zapiekl... po zlozeniu swieci hamulec na czerwono na desce... plyn dolany, odpowietrzone itd.... reczny dziala, ABS tez dziala normalnie a swieci caly czas hamulec... macie moze jakis pomysl... ( konkrwety prosze )
Czujnikow nie ma na klockach, tez czujnik pod kiera dziala i on jest do swiatel z tylu a nie do kontrolki w desce, qrde juz nie mam pomyslow co moze byc przyczyna swiecenia... nawet kompa zresetowalem co w sumie znaczenia nie ma ... i dalej swieci...
trzeba pamietac ze czerwona lampa to nie tylko brak plynu. ale tez wlasnie reczny, a czasem moze i wywalac jako blad (np jakis czujnik od abs ktory odpiales przy wlaczonym zaplonie itp jak rozbierales zeby wyjac zacisk)
roznie to bywa w roznych autach s2000 jescze nigdy nie rozbieralem ;D
Cycek jest ok.... atom1 o bledzie wiem, ale czujnika nie trzeba odpinac przy wyciaganiu zacisku w s-ce... Ja osobiscie juz pomyslow nie mam... wyglada na to ze wszystko jest ok... auto hamuje, ABS sie wlacza normalnie a qr..... swieci heh ( moze lepiej bedzie zarowke wykrecic z licznika )