chce prosic was o porade bo zastanawiam sie nad tarczami nawiercanymi ZIMMERMANN i czy wogóle takie dostane gdzie i za jaką gotówke?? i czy to wogóle dobry wybór bo jedni piszą że pekają a inni sobie chwalą???

tomex napisał(a):Ja się podepnę pod temat i zapytam o polecane tarcze do II gena na przód najlepiej tylko nawiercane
Junior napisał(a):czesc zaniedługo bede musiał zmienić tarcze hamulcowe z przodu bo od wewnętrznej strony sie kołnierzyk nieładny zrobił
chce prosic was o porade bo zastanawiam sie nad tarczami nawiercanymi ZIMMERMANN i czy wogóle takie dostane gdzie i za jaką gotówke?? i czy to wogóle dobry wybór bo jedni piszą że pekają a inni sobie chwalą???
Klocki jedynie wymagają lekkiego rozgrzania, ale to jedno-dwa hamowania i już jest ok.

wiem, że w tym roku byłem na paru kjsach, na których raczej nie oszczędza sie auta i moje EBC mają się dobrze

w1c10 napisał(a):falo - ja tam nie wiem jak ty jeździszwiem, że w tym roku byłem na paru kjsach, na których raczej nie oszczędza sie auta i moje EBC mają się dobrze
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości